Möhippa

På Görvälns Slott kan ni fira väninnans möhippa med stil. Här äter och dricker ni gott och vi kan ordna en mängd aktiviteter som gör dagen oförglömlig. Vad sägs om bartenderkurs, sabrering av Champagne, ostronöppning, chokladprovning eller en klassisk en vin- eller Champagneprovning. Hyr en RIB-båt och åt ut till en ö i Mälaren med en picknick eller en segelbåt eller bastuflotte över dagen med Champagnelunch. Åter vid slottet på eftermiddagen klär ni upp er för en galamiddag. Vi har även yogaaktiviteter, nagelfix, massage och en mängd andra aktiviteter för den som är intresserad av skönhet och hälsa. På natten sover ni som prinsessor i våra fina hotellrum och avslutar vistelsen med en slottsfrukost som kan kompletteras till en brunch. Kontakta oss gärna för upplägg och prisförslag.

Tags: