Julmiddag på Görvälns Slott

Julmiddag på vårt vis!

På Stockholms skönaste hotell firar vi in julen med en julmiddag i vår smak. Snyggt och smakfullt är vår devis. Även när det gäller julmat arbetar vi efter vår egen filosofi Clean Eating by us där vi serverar vällagad mat på bra råvaror utan konstigheter.

Julmiddagen består av 5 serveringar med det bästa av julens alla smaker. Hos oss sitter du ner och kopplar av medan vi serverar dig direkt vid bordet, alltså ingen buffé utan tallriksservering. På så vi slipper vi trängsel och köer. Välj vad ni vill dricka till middagen – alkoholfritt, traditionellt med öl & snaps eller kanske något av våra utvalda vinpaket?

Datum & priser

Julmiddagen serveras från 25/11 – 22/12, mer info klicka här
Pris: 525-825 kr enligt prislista, klicka här
Söndagar – Hela familjen är välkommen – 50% rabatt för barn under 8 år
Sittningar mån-lör kl 13:00, 17:00 och 20:00
Söndagar 13:00 och 17:00

Bordsbokningar för upp till 8 personer gör du nedan via knappen.
För att boka bord för 9 personer eller fler, maila till table@gorvalnsslott.se eller ring 08-120 002 00.

BOKA  HÄR 

 

Tags: