Fira Nyår med oss!

Ge dig själv en riktig god avslutning på året och ett skönt uppvaknande 2023 i läcker boutiquemiljö hos oss. Ta med dig din käresta eller vännerna och fira årets sista dag på Stockholms skönaste hotell!

Tidig incheckning – redan kl 12, så hinner ni piffa er i lugn och ro innan. Kanske ta en härlig promenad utmed vattnet?

Sen blir det mingel under apertivo hour med chark, ostar och annat gott och till det serverar vi ett glas champagne. 

Vår kökschef i Restaurang Galleriet, Pedro Pimentel, har tillsammans med sina kollegor komponerat en femrättersmeny som får smaklökarna att slå volter. Till den rekommenderar vår sommelier mer än gärna matchande drycker som ytterligare höjer måltidsupplevelsen.

Efter middagen kör vi skön musik och drinkar, champagne och annat gott fram till tolvslaget.

SE MENY & BOKA HÄR »