Bokar du en konferens eller middag under perioden 22/2 till 2/3 kommer du att få uppleva något alldeles speciellt.
Tillsammans med Lena Engelmark Embertsén från Högtorp Gård har vi satt ihop ett fantastisk tema med inspiration från skogens skafferi. Hon kommer dessutom att själv att vara på plats 22/2 för att prata om sina produkter och svara på frågor.
I somras hade vi en dag med Lena ute hos oss där vi utforskade vad som fanns i vår närhet runt slottet och det var otroligt inspirerande. Utifrån skogen och ängarnas råvaror picklar och fermenterar vi bla blomknoppar och bär från träd och buskar. Det blir exklusiva och spännande vilda smaker.
Det svenska vädret är verkligen variationsrikt och tillgången på råvaror kan vara svår att förutse. Det i kombination med Lenas experimentlusta, resulterar i ett gäng exklusiva produkter som bara finns i en begränsad upplaga. Det är just dom som vi har byggt menyn utifrån och vi lovar dig en unik upplevelse.
Meny
Bifftataki med jordärtskocka, svamp och rönnbär
–
Gös med björkkokta lök, bakad spetskål och spansk körvel
–
Gräsand smaksatt med tjärsirap och gröna enbär serveras med rödbeta och solros
–
Svenska gårdsostar med granbarrssylt och tillbehör
–
Svartvinbärssorbet med grillad gräddmouse, mazarinkaka och älgört
Välkommen att boka en gastronomisk konferens i naturens tecken. Vi kallar vårt nya sätt att se på mat och råvaror för Clean Eating Bu Us.